13. Başkanlar Kurulu Toplantısı

Nevşehir Kozaklı İlçesi Roza Resort Otelde  Din-Bir-Sen sendikamızın değerli İl, ilçe ve yüksek istişare kurulu başkanlarımızla 13. si gerçekleşen istişare toplantısına Genel Başkanımız Cihan DEMİRKOL katılmışlardır.

İstişare toplantısında Genel Başkanımız Kamu Çalışanlarının sorunlarının gün geçtikçe daha fazla arttığını, mevcut sendikaların sarı sendika olarak faaliyetlerine devam ettiklerini ve kamu çalışanlarının haklarını aramak yerine bir kesim zümrelerin, tamamen menfaatleri doğrultusunda hizmet ettiklerini ifade etmişlerdir. 2021 yılında yapılan toplu sözleşme masasında, kamu çalışanların haklarının yeterince savunulmadığını, elektrik, doğalgaz başta olmak üzere temel gıdalara yapılan zamların oluşturduğu maliyetin tamamen kamu çalışanlarının alım güçlerini azaltmışken, yapılan zam oranlarının çalışanları yaşam standartlarını artırmadığını ifade etmişlerdir. 

Genel Başkanımız, ülkemiz her bir köşesinden toplantıya katılan değerli DİN BİR SEN, il ve ilçe başkanlarımıza görev yapmış oldukları illerde Eğitimde Çalışanlar Birliği Sendikamızın tanıtılmasını, kendilerinin bizlerin sesi olarak gönül elçilerimiz olmalarını istemişlerdir. Eğitimde Çalışanlar Birliği Sendikasının hakkın ve haklının yanında dimdik duran, istişareyi şiar edinen, üyelerinin sosyal, ekonomik ve özlük haklarını iyileştirmek için mücadele eden, sessizlerin sesi olma yolunda faaliyetlerini sürdüreceğini ifade eden Genel Başkanımız, Gerçekleşen 13. Din-Bir-Sen İl, ilçe ve yüksek istişare kurulu toplantısını Çalışan SEN Konfederasyonumuza, Din BİRSEN ailesine ve tüm kamu çalışanlarına hayırlar getirmesini temenni etmişlerdir.

 

 

EĞİTİMDE-BİRLİK-SEN
YÖNETİM KURULU

İletişim

Adres: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı (GMK Bulvarı) No:39 / 20-21 Maltepe Çankaya/Ankara
Telefon: 0536 591 64 54

Sosyal Medya Hesaplarımız

EĞİTİMDE BİRLİK SEN
"Eğitimde Çalışanların Gür Sesi"