Başarılar Dileriz

Başarılar Dileriz

Eğitim ve Saymanlık Çalışanları Sendikası SAYSEN 3. Olağan Genel Kuruluna Genel Başkanımız Cihan DEMİRKOL ve TEÇ SEN Genel Başkanı Sayın Ümit DEMİREL ile katılım sağlamışlardır.

 Genel Kurulda 6. Dönem Toplu Sözleşmesinde kazanım elde edemeyen sarısendika yöneticilerin kendilerini ifade etmek için oluşmuş sendikaları bitirmek için mücadele ettiklerini ifade eden Genel Başkanımız, küçük hesaplar yapanlarının, yaptıkları hesaplarda boğulacaklarını çünkü Allah, tuzak kuranların en hayırlısın olduğunu ifade etmişlerdir. Toplu sözleşmede Kamu Çalışanlarının ve Emeklilerinin alım gücü artırılması için pazarlık yapması gerekenlerin halen kendi kasalarını doldurmak için mücadele ettiklerini aynı zamanda seyyanen 600 TL kırmızıçizgimiz diyenlerin 400 TL Sendikal rantlarının peşine düştüklerini tam bir fiyasko ile sonuçlanan toplu sözleşme tarihe utanç vesikası olarak geçmiştir.  Eğitim çalışanlarının tüm STK’ları ile bu haksızlık karşısında tek yürek olduklarını, bu haksızlık karşısında dim dik durarak tüm üyelerimizin hakları için mücadele edeceklerini ifade eden Genel Başkanımız 31 Ağustos Salı günü yapılacak basın açıklamasına tüm SAYSEN üyelerini davet etmişlerdir

Yapılan Olağan Genel Kurulunu Eğitim ve Saymanlık Çalışanları Sendikası SAYSEN ailesine ve eğitim camiamıza hayırlara vesile olasını diler, tekrardan güven tazeleyen Ali GAZELOĞLU Başkanımıza değerli Yönetim Kurulu Üyelerimize Başarlar Dileriz.

 

EĞİTİMDE-BİRLİK-SEN

     Yönetim Kurulu

İletişim

Adres: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı (GMK Bulvarı) No:39 / 20-21 Maltepe Çankaya/Ankara
Telefon: 0536 591 64 54

Sosyal Medya Hesaplarımız

EĞİTİMDE BİRLİK SEN
"Eğitimde Çalışanların Gür Sesi"