ÇANAKKALE ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN

ÇANAKKALE ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN

Tarihi şan ve şerefle dolu büyük Türk Milletinin vatan sevgisinin, şehadetle imtihan olduğu Çanakkale Zaferi’nin bir yıldönümünü daha kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çanakkale Zaferi, vatanı, dini, hürriyeti ve istikbali söz konusu olduğunda Türk Milleti'nin neleri göze alabileceğini, neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiştir. Bu zafer aynı zamanda aziz milletimizin, varlığına yönelmiş ve artık sabır sınırlarını zorlayan tehditler için neleri göze alıp, nasıl başarabileceğimizin emsalsiz bir örneği olmuştur. En zayıf anında bile 'Çanakkale Geçilmez' dedirten bir inancın mirasçısı olan bu millet, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla, vatanını koruma ve bağımsızlığına sahip çıkma konusundaki kararlılığını tüm dünyaya ilan etmiştir. Bugün bu topraklarda nefes alabiliyorsak, hür ve bağımsız bir Türkiye'de hayatımızı sürdürüyorsak bunu şühedaya borçlu olduğumuzu hiçbir zaman unutmamalıyız.

Bugün bizlere düşen, Çanakkale’de şahlanan o muazzam ruhun idrakinde olmaktır. Bizi biz yapan, bizi millet yapan değerlerimizin etrafında kenetlenmek, onları nesillerimize aktarmaktır. Şehit ve gazilerimizin emaneti olan mukaddesatımızı aynı bilinç ve idealle yarınlara taşımaktır. Unutmayalım ki, millet olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik şuurunu diri tuttuğumuz, değerlerimize sahip çıktığımız müddetçe karşı koyamayacağımız hiçbir hain saldırı, kazanamayacağımız hiçbir mücadele, elde edemeyeceğimiz hiçbir zafer yoktur. 

 Eğitimde Çalışanlar Birliği Sendikası olarak Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü'nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan emanet eden tarih boyunca vatan ve millet sevdasıyla can veren şehitlerimizi başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm ecdadımızı rahmetle, şükranla anıyoruz.

 Ruhları şad, mekânları cennet olsun.

 

 

Eğitimde-Birlik-SEN
Yönetim Kurulu

İletişim

Adres: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı (GMK Bulvarı) No:39 / 20-21 Maltepe Çankaya/Ankara
Telefon: 0536 591 64 54

Sosyal Medya Hesaplarımız

EĞİTİMDE BİRLİK SEN
"Eğitimde Çalışanların Gür Sesi"