Memurun Emeklinin Sesiyiz

Memurların, memur emeklilerinin sesi olduğumuz için mi susturuluyoruz.

Gelir vergisinin %15’lik dilimde kalması gerektiğini 5. ayda yüzdelik dilimde mağdur olan kadro ve dereceleri farklı milyonlarca çalışanın mağdur edildiğini yüreklice ifade ettiğimiz için mi?

Her yıl toplu sözleşme masasında geliri artması gereken Memur ve Memur Emeklisinin alım gücünün bir önceki döneme göre düştüğünü ifade ettiğimiz için susturuluyoruz?

Marketlerde Babaların, Annelerin, en ucuz ürünü aramak için raf raf dolaştığını, alamadıklarında boyunlarının büküldüğünü ifade ettiğimizden mi susturuluyoruz?

Gayri Safi Milli Hasılanın güzel ülkemin her bir ferdine yansıması gerektiğini ifade ettiğimizden mi susturulmak isteniyoruz?

Sendika Üyesi olamayan Cumhurbaşkanlığı Çalışanları, MİT Mensupları, Yargı Mensupları, Asker, Polis, Gardiyan, Memur Emeklileri vb. 4 Milyonun Üzerindeki İnsanımızın sendika aidatı adı altında yapılan ödemeden yararlanamadığını ve bu insanlarında seçmen olduklarını,  bizim insanımızdır dediğimiz için mi susturuluyoruz?

Hükümetin kulağına yalan haberler fısıldayanların, aslında korona virüsten değilde gerçek maskeleri altındaki fikirlerini beyan ederek kandırmaya, aldatmaya çalıştıklarını ifşa ettiğimiz için mi susturuluyoruz?

Sendika aidatı yerine memur ve memur emeklisine seyyanen 100 TL’ nin verilmesi halinde daha etkili olacağını ifade ettiğimizden rahatsızsınız.

Meydanlarda seçim vaadi olarak ifade edilen 3600 ek gösterge nerededir dediğimizden mi;

Sendikacılık yaparken, siyasi partilerden vekil olanların memuru basamak olarak kullanmasından ve halefinin ’de aynı çizgide gidiyor olmasını görerek, toplu sözleşme masasında kamu çalışanlarının haklarını bilerek ve istenerek savunmadığını ifade ettiğimizden mi rahatsız oldunuz.

10 yıllık görev süresi dolmasına rağmen zorunlu hizmet yükümlüğüne tabi ailelerin mağdur olduğunu, önceden olduğu gibi 10 yıllık görev süresince hizmet etmiş çalışanlarımızın zorunlu hizmetleri kaldırılsın dediğimizden mi susturulmaya çalışılıyoruz?

Yardımcı Hizmetler Kadrolarının kaldırılarak, çalışan dostlarımızın Genel İdare Hizmetler kadrosuna aktarılsın dediğimizden mi rahatsızsınız?

Memurun Özlük Haklarının konuşulacağı Toplu Sözleşme Masasında kazanım elde edemeyen rantçıların üye istifalarının önüne geçmek için şark kurnazlığı yaptığı   %1 dayatmasını millete anlattığımız için mi rahatsızsınız.

Toplu Sözleşme Masasında çıkan veya çıkartılan büyük aldatmaca kıymetli Şair’imiz Mehmet Akif ERSOY’un şu dizeleri akıllara getiriyor.

Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam;

Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam.

Doğduğumdan beridir, aşığım istiklale;

Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale!

Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?

Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!

Hak ve Adalet terazisinde yer alan bizlerin, üyelerimizin hakları noktasında haklı taleplerimizi yine yüksek seslen dillendirmemizden rahatsız olanların, susturma çabaları beyhude bir yaklaşımdan başka bir şey değildir.

Davasında hak üzere hizmet edenlerin kalemlerinden ancak millet ve devlet üzerine hakikati yazmak geçer.

Biz bunları kendimize şiar edinmişken rant için masada satış yapanlara diyoruz ki!

 

Beyler o zaman bilin ki sizleri daha çok rahatsız edeceğiz.

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı mutluyuz;

Demek ki bizler doğru yoldayız.

Eğitimde-Birlik-SEN

Yönetim Kurulu

İletişim

Adres: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı (GMK Bulvarı) No:39 / 20-21 Maltepe Çankaya/Ankara
Telefon: 0536 591 64 54

Sosyal Medya Hesaplarımız

EĞİTİMDE BİRLİK SEN
"Eğitimde Çalışanların Gür Sesi"